Час приготування:
30 хвилин
Складність рецепту:
Середній
Тип кухні:
Французька
- Яйце куряче — 5 шт.
- Молоко — 500 мл
- Сир гауда — 100 г
- Майонез — 50 г
- Кріп
- Волоський горіх — 2-3 шт.
- Сіль
- Чорний перець
- Помідор (томат) — 1 шт.
Спочатку збиваємо молоко і яйця, як на звичайний омлет. Солимо і перчимо яєчно-молочну масу так, як нам потрібно.
Потім готуємо начинку: натираємо на дрібній тертці сир, змішуємо його з майонезом. Окремо рубаємо зелень, нареаем кубиками помідор і дрібно натираємо волоський горіх.
На глибоке деко стелимо пекарську папір, щоб вона покривала і бортики теж. Виливаємо омлетну масу на деко і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку запікатися. На 15 хвилин.
Дістаємо.
На готовий лист омлету, поки він гарячий, викладаємо начинку. Спочатку сир з майонезом, потім січену зелень, помідор, а в закінченні «припудрюємо» горіховою крихтою. Викладаємо швидко, поки омлет не охолов.
Починаємо скручувати рулет акуратно, поступово вивільняючи кінець паперу і допомагаючи їм. Навіть, якщо омлет де буде рватися, нічого страшного! Начинка відмінно «цементує» рулет.
Після того, як буде сформований, рулет потрібно остудити і розрізати на порційні шматки.
Потім подати на стіл до сніданку.
Блюдо і виглядає чудово і з’їдається моментально!