Рецептура
  • Вареники, пельмені
  • Випічка
  • Несолодка випічка
  • Солодка випічка
  • Десерти
  • Другі страви
  • Закуски
  • Консервування
  • Млинці, оладки
  • Напої
  • Новини
  • Перші страви
  • Салати
  • Соуси
  • Супи
  • Інше

Курка по-індійськи — Покроковий рецепт з фото

Сьогодні кулінарний сайт Cook-s.ru пропонує вам зануритися в чарівний і ароматний світ індійської кухні. Для нас вона завжди була якимось специфічним і особливим явищем. Але не поспішайте ставитися до даного рецептом скептично — він максимально наближений до європейських кулінарним традиціям, тому сподобається навіть тим, хто дуже стриманий в плані застосування всіляких східних прянощів.

Інгредієнти для приготування курки по-індійськи:

  • філе курки – 0,5 кг
  • перець солодкий – 0,5 шт.
  • цибуля ріпчаста великий – 2 шт.
  • часник – 2-3 зубчики
  • мигдаль – 50-80 г
  • вершки 30% або сметана 20% – 150-200 мл
  • мелений імбир – 1-2 ч. л.
  • кардамон – 1 щіпка
  • сіль, суміш перців (білий, чорний, червоний) – за смаком
  • рослинна олія, зелень

курка по індійськи - інгредієнти

Рецепт приготування курки по-індійськи:

Для приготування курки по-індійськи за цим рецептом необхідно взяти дві досить великі цибулини: одну цибулину очистити, загорнути у фольгу, запекти в духовці, на грилі або мікрохвильовій печі до м’якості. Відкласти в сторону для остигання.

запечена цибулина

Часник нарізати тонкими пелюстками.

часник

Другу цибулину очистити, нарізати півкільцями. Солодкий перець нарізати соломкою.

цибулю і перець

Філе курки нарізати кубиками, обсмажити на розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії.

курка

Коли курка почне рум’янитися – додати ріпчасту цибулю, обсмажити 2-3 хвилини, а потім покласти солодкий перець. Тепер продовжувати обсмажувати все разом ще 4-5 хвилин, додати часник, перемішати.

курка з овочами

Під час обсмажування овочів підготувати мигдаль: його необхідно дрібно подрібнити в блендері або кавомолці.

мигдаль подрібнений

Пюрировать заглибним блендером остиглу запечену цибулину.

пюре з лука

Коли часник просочить своїм ароматом овочі і шматочки курки – додати в сковороду подрібнений мигдаль і пюре з запеченої цибулини, перемішати, протушкувати 3-5 хвилин на невеликому вогні.

курка по індійськи

Влити в сковороду вершки або сметану.

курка по індійськи

Додати прянощі: мелений імбир і суміш перців, подрібнене насіння кардамону, сіль. Соус перемішати, сковороду накрити кришкою, тушкувати курку ще 5-7 хвилин до повної готовності.

курка по індійськи

При подачі на стіл посипати страву свіжою зеленню, а на гарнір приготувати відварний рис.

курка по індійськи

Курка по-індійськи готова!

курка по індійськи

Приємного апетиту!

ActionTeaser.ru - тизерная реклама
1 бал2 бала3 бала4 бала5 балів (Оцініть рецепт, будь ласка)
Loading...Loading...
Рекомендуємо:
    Рулетики з курячого філе — Покроковий рецепт з фото

    У курячого філе існує незліченна кількість переваг: по-перше, це дієтичне ...

    Курка, запечена з картоплею — Покроковий рецепт з фото

    Цей рецепт курки, запечена з картоплею, справжня знахідка для тих господинь, у ...

    Куряче філе в соєвому соусі — Покроковий рецепт з фото

    Це куряче філе, приготоване в соєвому соусі, разом з насінням кунжуту має ...

    Курячі рулетики з яблуками — Покроковий рецепт з фото

    Поєднання курки і яблук вже давно не викликає подиву, досить тільки пригадати ...

    Курячий шашлик на сковороді — Покроковий рецепт з фото

    Дозвольте вам представити справжній «міський» шашлик! Смажений не на мангалі, а ...

    Курка з хурмою — Покроковий рецепт з фото

    Цей рецепт поєднує «безпрограшну» курку і солодку, м'ясисту хурму. Мальовничі ...

Нове

  • Торт — Медовик / Простий рецепт, без яєць
  • Імбирне тісто для печива і пряників
  • Медовик.
  • Торт медовик «Рижик»
  • Медово-горіховий Торт Натхнення — Рецепт Бабусі Емми
ActionTeaser.ru - тизерная реклама
receptura.in.ua - кращі рецепти з фото