Рецептура
  • Вареники, пельмені
  • Випічка
  • Несолодка випічка
  • Солодка випічка
  • Десерти
  • Другі страви
  • Закуски
  • Консервування
  • Млинці, оладки
  • Напої
  • Новини
  • Перші страви
  • Салати
  • Соуси
  • Супи
  • Інше

Куряче філе в сухарях — Покроковий рецепт з фото

Поза всяким сумнівом, куряче філе, смажене в панірувальних сухарях – один з кращих рецептів для щоденного меню. На смак блюдо нагадує курячі нагетси, адже виходить таким же ніжним, нежирним, м’яким всередині і хрустким зовні. Просте приготування страви ще більше підігріває інтерес до нього і підкуповує. Тому пробуйте, експериментуйте і радуйте смачними стравами з курки своїх домочадців.

Інгредієнти для приготування курячого філе в сухарях:

  • куряче філе – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • борошно пшеничне – 80 г
  • сухарі панірувальні дрібні – 5-6 ст. л.
  • спеції, сіль – на смак
  • масло рослинне – 20 мл

Рецепт приготування курячого філе в сухарях:

Добре вимите філе курки витерти, розрізати на кілька однакових частин поперек волокон. Молоточком кожен шматочок акуратно, щоб не розірвати, відбити, потім приправити м’ясо спеціями і сіллю. Цілком можна обійтися класичним набором з солі і чорного перцю.

куряче філе

Потім підготувати панірування. В одній мисці змішати яйце з борошном і сіллю, збити ці інгредієнти в клейку масу. В іншу миску відміряти необхідну кількість панірувальних сухарів.

яйце з борошном

Тепер відбите куряче філе вмочити в яєчно-борошняну суміш, гарненько його там вмочити.

куряче філе в клярі

І відразу перенести м’ясо в миску з сухарями, і там теж його добре обваляти, але недовго, щоб сухарі не набралися вологи.

куряче філе в сухарях

Тому, як тільки дрібні сухарі приклеїлися до курячого філе, слід переносити шматочки м’яса в гаряче масло на сковороду. Смажити на середньому вогні, стежити, щоб паніровка не горіла. Досить витримати куряче філе в сухарях з одного боку близько хвилини.

куряче філе смажене в сухарях

з іншого боку теж близько хвилини, можна на повільному вогні. Довше немає сенсу смажити відбивні з курки на вогні, адже вони стануть пересушеними, а сама паніровка підгорить.

куряче філе в сухарях на сковороді

Гарнір вибирайте на свій смак. Якщо це буде каша або вермішель, тоді подбайте про приготування підливи, так як куряче філе в сухарях виходить сухим, нежирним, тому гарніру потрібно «зволоження».

куряче філе в панірувальних сухарях

Приємного апетиту!

ActionTeaser.ru - тизерная реклама
1 бал2 бала3 бала4 бала5 балів (Оцініть рецепт, будь ласка)
Loading...Loading...
Рекомендуємо:
    Гострі крильця — Покроковий рецепт з фото

    Якщо у вас планується дружня вечірка з переглядом футбольного матчу і келихом ...

    Тефтелі з моцарелою (+ томатний соус) — Покроковий рецепт з фото

    Сьогодні у нас в меню ніжні курячі тефтелі з сюрпризом! Ці ароматні м'ясні ...

    Куряча запіканка з сиром — Покроковий рецепт з фото

    Недосвідченим кулінарам поєднання курки і сиру може здатися дивним або навіть ...

    Курка по-кавказьки — Покроковий рецепт з фото

    Те, що Кавказ – це один з найбільш «смачних» регіонів нашої планети, оскаржити ...

    Курячі котлети з яблуками — Покроковий рецепт з фото

    В кулінарних блокнотах досвідчених господинь записаний не один десяток рецептів ...

    Курячі котлети з брокколі — Покроковий рецепт з фото

    Якщо підійти до процесу щоденного готування з фантазією і натхненням, то навіть ...

Нове

  • Торт — Медовик / Простий рецепт, без яєць
  • Імбирне тісто для печива і пряників
  • Медовик.
  • Торт медовик «Рижик»
  • Медово-горіховий Торт Натхнення — Рецепт Бабусі Емми
ActionTeaser.ru - тизерная реклама
receptura.in.ua - кращі рецепти з фото