Представляємо вашій увазі оригінальний і корисний молочний суп-пюре з гарбуза. Цей суп можна приготувати, як солоним, так і солодким.
Інгредієнти для приготування молочного супу з гарбузом:
- м’якоть гарбуза (стигла) – 300 г
- молоко – 500 мл
- вода – 250 мл
- масло – для подачі
- сіль, перець – за смаком
- цукор – за бажанням
Рецепт приготування молочного супу з гарбузом:
перший Крок. Стиглий гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати м’якоть невеликими кубиками.
Крок другий. Покласти кубики гарбуза в каструлю, залити водою і варити 10 хвилин на середньому вогні.
Крок третій. Додати в каструлю до гарбузі молоко, посолити і поперчити за смаком. Варити молочний суп з гарбузом ще протягом 15 хвилин. За бажанням, замість солі і перцю в суп можна додати цукор і зварити солодкий гарбузовий суп.
Крок четвертий. Зняти суп з вогню, збити в блендері до однорідної маси.
Крок п’ятий. Готовий суп розлити по тарілках, додати вершкове масло і подавати до столу.
Молочний суп з гарбузом готовий!
Приємного апетиту!