На відео показаний процес дистиляції каші (густий браги) від копченої ячменно-солодової браги. Густа брага була додатково розбавлена водою.
Як зробити копчений солод в домашніх умовах показано тут:
http://www.youtube.com/watch?v=jQWZUi…
Хрін з буряком багато роблять, коли варять холодець, холодець або холодець, я ...
До складу домашньої ковбаси традиційно входить м'ясо, часник, сіль, лавровий ...
Як тільки не називають цю гостру закуску: хріновина, хренодер, горлодер, ...
№661 від 08.11.2010 Що солодше: редька або хрін? І чи є взагалі в них цукор? ...
За майонезом та хроном зовсім не потрібно бігти в магазин, їх можна ...
Цікаві факти Хрін та його властивості Корисні поради для здоров'я А ви ...