Час приготування:
40-50 хвилин
- Шампіньйон — 10 шт.
- Морква — 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 цибулина
- Соняшникова олія
- Чорний перець — за смаком
- Сіль — за смаком
- Сир — 60-80 г
Приготування
Для цієї страви потрібно вибрати гриби великі, з великим капелюшком. Печериці вимити, очистити від бруду.
Відварити в підсоленій киплячій воді хвилин 5-7. Остудити. Поки остигають гриби, підготуємо начинку. Морква натремо на тертці, цибулю дрібно наріжемо. У відварених грибів видалимо ніжки, подрібнити їх. Спассеруем овочі і ніжки грибів на рослинному маслі, при необхідності посолити, поперчити. Це буде начинка для наших печериць.
Капелюшки грибів наповнимо начинкою.
Сир натремо на тертці, посипаючи їм гриби зверху.
Викладемо на деко, змащене маслом і запечемо в духовці хвилин 20. Вживати фаршировані печериці можна як гарячими, так і холодними.