Рецептура
  • Вареники, пельмені
  • Випічка
  • Несолодка випічка
  • Солодка випічка
  • Десерти
  • Другі страви
  • Закуски
  • Консервування
  • Млинці, оладки
  • Напої
  • Новини
  • Перші страви
  • Салати
  • Соуси
  • Супи
  • Інше

Суп з консервованою квасолею — Покроковий рецепт з фото

Освоївши цей рецепт, ви навчитеся готувати смачний і поживний суп, який сподобається всій родині, всього за півгодини і використовуючи мінімум продуктів. Для приготування цього першого страви знадобиться лише баночка з червоної консервованої квасолею і трохи овочів. Ми пропонуємо вам пісний варіант супу, а також, за бажанням, ви можете додати в нього курку або свинину.

Інгредієнти для приготування супу з консервованою квасолею:

  • вода – 1,7-1,9 л
  • натуральна консервована квасоля (червона) – 1 баночка/220 г
  • картопля – 2-4 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • часник (за бажанням) – 1 зубчик
  • томатна паста – 0,5 ст. л.
  • лавровий лист, перець чорний горошок – 2-3 шт.
  • сіль, зелень – за смаком
  • рослинне масло

Рецепт приготування супу з консервованою квасолею:

В каструлю набрати холодну воду, покласти туди лавровий лист і чорний перець горошком, поставити на вогонь. Поки вода закипає, картопля очистити і вимити, потім нарізати невеликими скибочками. Покласти картоплю в киплячу воду і варити 10 хвилин при невеликому кипінні.

картопля

Тим часом очистити і промити ріпчасту цибулю та моркву. Моркву натерти на тертці, цибулю нарізати маленькими кубиками.

цибулю і моркву

На розігрітій сковороді в рослинному маслі обсмажити до м’якості (3-4 хвилини) цибулю з морквою.

цибулю і моркву

Додати до овочів томатну пасту.

томатна паста

Ретельно перемішати засмажку з томатом, витримати на плиті ще хвилину, а потім зняти з вогню.

зажарка для супу

Через 10 хвилин після картоплі додати в суп консервовану квасолю (попередньо потрібно злити маринад).

суп з консервованою квасолею

Одразу ж відправити в суп томатну засмажку з цибулі і моркви. Суп розмішати, зняти утворюється пінку, посолити за смаком і варити до готовності картоплі (ще 7-8 хвилин).

овочева зажарка

Якщо любите часниковий аромат, то далі потрібно очистити і промити зубчик часнику, пропустити його через прес прямо в каструлю, перемішати і зняти суп з вогню. Накрити каструлю кришкою і дати настоятися протягом 5-10 хвилин.

часник

Розлив суп по тарілках, додати в кожну трохи свіжої рубаною зелені. Суп з консервованою квасолею готовий!

суп з консервованою квасолею

Приємного апетиту!

ActionTeaser.ru - тизерная реклама
1 бал2 бала3 бала4 бала5 балів (Оцініть рецепт, будь ласка)
Loading...Loading...
Рекомендуємо:
    Гарбузовий суп-пюре — Покроковий рецепт з фото

    Деколи складно змусити себе є щось таке, що на столі виявляється рідко. ...

    Суп «Таратор» — Покроковий рецепт з фото

    Це болгарський холодний суп, який здатний подарувати приємну прохолоду влітку. ...

    Курячий бульйон — Покроковий рецепт з фото

    Мабуть, курячий бульйон – одна з основ кулінарії. Звичайно, запит «як ...

    Борщ з горіхами — Покроковий рецепт з фото

    Як зміцнити серце, поліпшити пам'ять і збагатити організм цілим комплексом ...

    Суп з сьомги з рисом — Покроковий рецепт з фото

    Будь-яка риба відмінно поєднується з рисом, це непорушна кулінарна істина, але ...

    Суп з куркою і галушками — Покроковий рецепт з фото

    Супи на курячому бульйоні є фаворитами серед перших страв. Наваристий супчик, в ...

Нове

  • Торт — Медовик / Простий рецепт, без яєць
  • Імбирне тісто для печива і пряників
  • Медовик.
  • Торт медовик «Рижик»
  • Медово-горіховий Торт Натхнення — Рецепт Бабусі Емми
ActionTeaser.ru - тизерная реклама
receptura.in.ua - кращі рецепти з фото